Kako da slušate Pandora radio u Srbiji

Objavio u 02/09/2010 u 2:02

Pandora radioAko je verovati statistici, Pandora je u SAD-u najpopularniji online radio servis, bilo to na desktopu ili na mobilnom uređaju. Ali, Pandora, kao što Hulu, Netflix i neke druge servise, nije moguće slušati van teritorija Sjedinjenih Država. Ali kao i za sve, na Androidu postoji način kako da slušate Pandora radio bilo gde da ste u svetu.

važno: vaš telefon mora biti rutovan

Korak br. 1: Skinite Market-Enabler aplikaciju da bi ste dobili pristup američkom marketu. Dozvolite rut pristup i lažirajte nekog američkog operatora (npr. Verizon, T-Mobile), zatim instalirajte Pandoru.

Market-Enabler je aplikacija koja lažira lokaciju telefona i omogućava pristup marketu drugih zemalja. Android market je podeljen na regione (prema zemlji i operateru) i neke aplikacije su dostupne samo određenim zemljama.

Korak br.2: Skinite Orbot preko marketa i dajte mu rut pristup, a zatim restartujte telefon.

Orbot je Tor klijent za Android koji je trenutno najnaprednija solucija za anonimni proxy na desktopu.

Korak br.3: Konfiguracija Orbota:

Kada pokrenete Orbot aplikaciju, idite na settings i odaberite “Transparent Proxying”, a zatim preko “select apps” izaberite Pandoru. Nakon toga upalite (Enable) Orbot

Korak br.4: Kreiranje naloga: Idite na Pandora.com i napravite nalog koristeći Američki ZIP kod (npr. 55008 ili izguglajte neki drugi).

Važno: Može vam se desiti da nemate pristup Pandora radiju, jer Tor nekad zna da izabere proxy koji je iz liste zabranjenih zemalja za pristup Pandora servisu. Ako se ovo desi, deaktivirajte Orbot dok ne proradi.

[via 99bits]

Tags: Pandoraproxyradio

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share