Kako da saznate da li vas je neko blokirao na WhatsApp-u?

Objavio u 05/02/2014 u 19:20

Da li ste se ikada zapitali da li vas je neko blokirao na WhatsApp-u? Postoji način da bude devedeset devet posto sigurni. Da bi ste ovo proverili, morate koristiti zagonetnu opciju koja vam govori kada je osoba bila poslednji put online na WhatsApp chat-u, opcija koju neki obožavaju a mnogi je i mrze.

Pa da počnemo:

Kako da znate da vas je neko blokirao na WhatsApp-u?

Postoje tri parametra koja treba uzeti u obzir. Kombinacija sva tri će vam dati sigurno od 99% da ste dobili nogu.

Datum poslednje konekcije

Kao što je pomenuto gore, moguće je videti datum kada ste poslednji put viđeni na WhatsApp-u. Ovo se nalazi odmah ispod imena kontakta. Iako ova informacija sam ne znači ništa, može vam ukazati na to da vas je neko blokirao. Ovo je prvi znak od tri koji vam može pomoći u otkrivanju blokade. Zapamtite da ova informacija može da se lažira, tako da sama nije pouzdana.

whatsapp contacts

Dupla provera

Znate ona dva znaka “otkačeno” što se pojave kada nekome šaljete poruku? Prvi kada se pojavi znači da je poruka poslata, a drugi znači da je osoba kojoj ste poslali poruku istu i primila. Ovo ne znači da je osoba poruku pročitala, već da je koristila telefon u međuvremenu i da je poruku primila.

Ako ste blokirani od osobe kojoj ste poslali poruku, nećete nikad videti oba znaka “čekirano”.

Promene profilne fotografije i informacija na profilu

Poslednji korak u proveri je taj da ako osoba nije izmenila svoju profilnu fotografiju mesecima i nije promenila status, vrlo je moguće da vas je blokirala. Ovo možete dodatno proveriti sa nekog drugog naloga. Ako je na tom drugom nalogu osoba na koju sumnjate sa drugim avatarom, a kod vas je i dalje stari, onda vas je definitivno blokirala.

Ako znate još neki od načina, slobodno napišite u komentarima.

[via AndroidPit]

Tags: AvatarBlokadaBlokiranje kontaktadatumkonekcijaWhatsapp

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

9 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share