Kako da naterate vaš Android uređaj da proveri da li postoji update

Objavio u 29/12/2010 u 15:26

android checkin

Svi volimo Android update, oni su velik deo operativnog sistema, jer posle svakog update-a sistem postaje stabilniji i bolji. Ipak, kako mnogi znaju, “No update available” je čest problem. Na slici iznad možete videti kod kojim možete isforsirati Android telefon da proveri da li je dostupan update.

Da bi ste svoj telefon ubacili preko reda :), nazovite *#*#checkin#*#*. Ovo je potvrđeno da radi na Nexus S telefonu kako bi dobio poslednji update, takođe DROID Eris korisnici su imali sreće. Definitivno je vredno pokušati ako ste nestrpljivi.

Inače smo pisali o tajnim kodovima za Android platformu, gde možete pogledati još “tajnih” opcija.

Ako vam kod radi ili ne, možete ostaviti u komentarima pozitivan ili negativan odgovor sa modelom telefona i verzijom Android OSa.

[Via Gizmodo]

[thankyou]

Tags: AndroidforsiranjekodoviOTAtajniUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

36 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *