Kako koristiti bluetooth miša na CyanogenMod 7.1

Objavio u 19/10/2011 u 11:35

CyanogenMod 7.1 Bluetooth misJedna od novina koje su stigle u CyanogenMod 7.1 romu jeste i podrška za bluetooth miša. (Doduše, BT podrška je stigla u nekoj od nightly verzija.) Možda ne mnogo korisno, ali, morate priznati, interesantno! Jedan od naših fanova – Kljun (zavidim ti na nadimku 🙂 ), u jednoj od vesti postavio je pitanje šta konkretno znači rečenica u changelog-u CM 7.1 koja glasi podrška za bluetooth miša. Odgovor je: Podrška za bluetooth miša. Prosto rečeno, bluetooth mišem možete upravljati Android telefonom kao na PC-u.

Postupak je prost i pogledajte ga na video snimku koji sam snimio besplatnom verzijom Screencast Recordera, koja na žalost ima samo 30 sekundi snimanja.

Moram da napomenem da je miš koji sam koristio neispravan, često gubi signal, tako da duži snimak ne bi ni bio od koristi, jer bi miš verovatno zabo negde.

Ukoliko neko ima CyanogenMod 7.1 + bluetooth miša, neka javi utiske!

[thankyou]

Tags: bluetoothCyanogenMod 7.1mišmouse

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *