Stigao dodatni nivo za fantastičnu Monument Valley igru

Objavila u 25/06/2015 u 13:37

Danas kada sam se probudila, dočekao me je update Monument Valley igre preko Amazon aplikacije. Naravno da sam odmah instalirala i nisam mogla da izdržim da odmah i ne pređem novi nivo.

Radi se o kratkom novom nivou sa nazinom Ida’s Dream koji izgleda ovako:

Nivo je kratak ali zanimljiv 🙂

Monument Valley je najbolja igra koja se pojavila na tržištu prošle godine i rangirala se u najbolje naslove za sva vremena u smislu unikatnog dizajna i logike igranja. Originalno, nivo Ida’s Dream (Idin san) je kreiran kao dodatak na prethodni nivo, ali su ga ipak na kraju pustili besplatno, iako je planirano da se naplaćuje.

Inače ova igra ima ukupno blizu 4 miliona skidanja od lansiranja uključujući sve platforme: iOS, Google, Amazon i Windows. Najveća zarada je došla od iOS korisnika i to oko 10 miliona dolara. Evo i tabele sa zaradom:

Monument valleyNovi nivo je besplatan za sve korisnik koji su kupili igru. Dok je njena cena i dalje 3.99 dolara.

Ali je danas na Amazonu ova igra BESPLATNA pa požurite!

Monument Valley
Monument Valley
Developer: ustwo Games ltd
Price: [*]

Tags: amazonBesplatnododatakMonument Valleynovi nivoskidanje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share