SPB Mobile Shell 5.0 korisnički interfejs

Objavila u 26/12/2010 u 11:54

SPB Mobile ShellPrijatelj sa tvitera Masinac mi je skrenuo pažnju na ovaj 3D interfejs SPB kompanije sa sedištem u Sankt Peterburgu poznate po odličnim aplikacijama za telefone za različite platforme. Pocket Plus je njihova najpoznatija aplikacija namenjena Windows Mobile platformi. Danas, u vreme Androida, SPB radi na interfejsu Mobile Shell verziji 5.0 namenjenoj Android platformi. Ovaj 3D interfejs zasnovan na fish eye efektu je takozvanog “ringišpil” tipa (carousel).

Brz je, postiže brzine 60 fps, glatko se ponaša i veoma je prijatan za oko. Pogledajte video klipove u nastavku teksta koji će vam više dočarati ovaj interfejs nego što se rečima može opisati. Meni se veoma dopada. Ako ste zainteresovani za ovu aplikaciju/launcher možete se i prijati za beta testiranje na linku.

Tags: 3D3d interfejsAndroidbetaMobile ShellSPBui

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share