Osnove svih Androida u jednoj aplikaciji [Android za početnike]

Objavio u 26/12/2013 u 16:22

Dugo smo pričali o tome kako Android preti da je najmoćnija i preti da bude najuspešnija mobilna platforma. Sada to možemo da kažemo sa sigurnošću 😀 Dakle, najveći procenat pametnih uređaja dolazi sa preinstaliranom verzijom Androida. Ali kao i uvek, veoma je korisno da znate nešto o tome šta imate, a ne da budete osoba koja je to kupila zato što svi imaju i zato što je lep.

Onog momenta kada se zapitate o pojmovima API level, Dalvik arhitektura itd. itd. tog momenta se početnik zbuni. Iz tog razloga XDA član newaageappz je sklopio jednu insteresantnu aplikaciju koja sve ove pojmove (ii bar većinu) obuhvata.

Naučite osnove Androida, istoriju, mogućnosti i pogledajte kako se pišu neki osnovni programi u ovoj aplikaciji. Ko zna, možda posle čitanja ove aplikacije i vi postanete uspešan Android dev.

Tags: aplikacijaedukacijaistorija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share