Invertovana Google+ Black aplikacija

Objavila u 06/08/2011 u 11:32

Google Plus invertovana crna aplikacijaZa sve vas koji volite aplikacije sa crnim interfejsom, evo i Google Plus u crnoj verziji. 🙂 Zahvalite se za ovo ludacima sa xda foruma koji nas svakodnevno oduševljavaju njihovim hakovima. 🙂 Nije ovo sad tako bitan hack ali je simpatičan. Svaki put kada se G+ aplikacija apdejtuje, vrlo brzo izađe i crna verzija aplikacije, tako da nećete ostati na nekoj bajatoj matoroj verziji G+. Tako se G+ aplikacija apdejtovala na verziju 1.0.5 pre dva dana i odmah juče je postavljena crna verzija 1.0.5 aplikacije.

Potrebno je samo da pratite ovu temu sa koje i možete skinuti zip fajl koji sadrži .apk fajl crne verzije G+ aplikacije. Ne morate imati rutovan telefon, dovoljno je samo da instalirate ovu crnu invertovanu aplikaciju i to je to.

Pored G+ aplikacije na istoj temi možete naći i Google Voice aplikaciju u crnoj verziji.

Tags: crna verzijaG+googleGoogle PlusGoogle voiceinvertovanaXDA

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *