Desire HD od sad može da čita USB uređaje

Objavio u 20/03/2011 u 21:39

USB Host DesireHD

Na Google Nexus One telefonu već duže vreme postoji mogućnost hakovanja da podrži USB Host Driver, koji pruža korisnicima mogućnost priključivanja USB tastature, eksternog monitora, web kamere itd. Sada je član XDA Foruma sa nikom bergfex napravio port za HTC Desire HD.

Na žalost, kao i sa originalnim drajverom za Nexus One, korišćenje ovog drajvera onemogućuje USB funkcionalnost priključivanja telefona kao mass storage uređaja. Na sreću kernel može biti učitan kroz fastboot boot, što znači da će se prvi restartom sve vratiti u normalu.

Ja još nisam testirao ovu funkcionalnost, ali čim nabavim potrebne kablove, pozabaviću se novom funkcionalnošću. Ako imate DHD i želite da probate, posetite temu na XDA o ovome.

A očekujem da ću ovo uspeti da izvedem 🙂

Tags: hakovanjekablovimonitorpriključivanjetastaturausb

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share