Auto Brightness Patch za HTC One S – sačuvajte bateriju

Objavio u 16/05/2012 u 10:44

Auto-Brightness-using-Power-Control-WidgetIzgleda da sam prilikom testiranja HTC One S-a bio u pravu da telefon troši dosta baterije 🙂 Kako je ovaj telefon, zajedno sa svim ostalim telefonima iz One serije HTC-a dobio root i ClockWorkMod Recovery, modovi i patch-evi su krenuli.

Auto Brightness na One S-u drži AMOLED ekran prilično svetlim, što je u neku ruku dobro, življe su boje, slika deluje veoma živo, ali po cenu baterije.

he_stheone64 themer sa XDA je izmenio vrednosti u kodu za kontrolu osvetljenosti, tako da su sada niže od 10 do 20 odsto. Na ovaj način, telefon je nešto manje osvetljen prilikom rada, ali kako kažu testeri njegovog patch-a, baterija posle ove modifikacije drži oko 10% duže.

Ako imate One S, i ako ste ga rutovali … posetite ovu temu, na kojoj ćete naći mod, kao i ZIP za resetovanje na fabrička podešavanja kontrole svetla.

Tags: Auto BrightnessbaterijahtcOne Sosvetljenjepatch

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *