Google TV root-ovan?

Objavio u 24/10/2010 u 2:00

Google-TV

Android Market se očekuje na Sony Internet TVu koji će imati GoogleTV. Što će doneti mnoge mogućnosti vašem televizoru u vidu hiljada aplikacija i igara. Ali kako je GoogleTV baziran na Androidu, svakom bi palo na pamet da se sa njim može isto što i da telefonom. Root-ovanjem se dobija novi nivo prilagođavanja i modifikovanja. Šta biste onda mogli kada bi root-ovali vaš GoogleTV?

Jedan član sa AndroidForums – Apeman – je uspeo da pristupi Recovery modu na Sony-jevom Internet TVu i snimio mali tutorijal:

Sam pristup Recovery modu obećava root-ovanje, jer će verovatno biti moguće flash-ovati novi ROM preko System Update-a, kao što mogu da primetim na ovom klipu da postoji. 😉

Tags: googleTVrecoveryrootSony

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *