Google lansirao Android trening

Objavila u 19/12/2011 u 8:54

new profesor

Kao što naslov kaže, Google je pokrenuo Android trening koji predstavlja kolekciju lekcija koje mogu pomoći u razvoju Android aplikacija. U ovim lekcijama se mogu naći saveti kako najefikasnije projektovati navigaciju, kako manipulisati potrošnjom baterije, kako monetizovati aplikaciju i mnoge druge savete. U svakoj lekciji je po koracima objašnjeno kako rešiti problem, implementirati funkcionalnost sa dosta primera koda koje možete koristiti u vašim aplikacijma.

Ovo je kako kažu na Android developers blogu tek početak Android treninga i obećavaju da će u budućnosti da se poveća broj lekcija i broj dostupnih aplikacija u obliku primera koji mogu pomoći u izgrađivanju programerskog iskustva.

Kliknite ovde da odmah bacite pogled šta je to Google skuvao za sve developere i wannabe developere. 🙂

 

Tags: Androidaplikacijegooglekodsampletrening

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Goldi kakav je Arc? 🙂

  Ovako estetski meni je jedan od lepsih telefona 🙂

  I sto imas stock rom? 🙂

  • Telefon je sjajan i lep. Ja zadovoljna brzinom i interfejsom.
   Telefon sam rutovala i tu je i recovery i otključan bootloader ali me mrzi da menjam rom. 🙂 Verovatno ne bi kamera radila podjednako dobro na custom romu, Xmor R npr. Plus, čekam neki ics rom.
   Mada sam htela da se zasitim ovog stock roma, tek tri meseca imam telefon. 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *