Novi kviz koji igraš uživo sa svog telefona i osvajaš novčane nagrade!

Objavila u 26/05/2020 u 9:43

Ako ste ljubitelji dobre zabave, takmičenja i kvizova, onda bi trebalo da probate aplikaciju Lift Kviz – prvi regionalni kviz u kojem odgovarate na pitanja iz raličitih oblasti uživo preko mobilne aplikacije i osvajate novčane nagrade.
Učešće u kvizu je besplatno, a da biste igrali neophodno je da preuzmete aplikaciju sa Google Play ili App Store platforme.

Kao što je Slagalica postala kultna emisija generaciji naših roditelja, pa i samih kreatora ove aplikacije, tako su i oni imali potrebu da igračima ponude jedan malo drugačiji format koji je u duhu vremena i tehnologije, ali i u skladu sa njihovim svakodnevnim navikama.

LiftKviz

Lift Kviz se igra veoma jednostavno. Sve što treba da uradite je da instalirate aplikaciju i budete spremni za prvi sledeći zakazani live show.  Kviz se emituje 5 puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 14h i petkom, subotom i nedeljom od 21h, gde vas čekaju voditelji kviza koji u realnom vremenu čitaju pitanja, zabavljaju se i komuniciraju sa igračima – što dodatno doprinosi potpuno novom doživljaju igrača.

Svi igrači dobijaju istih 12 pitanja iz različitih oblasti  koja su ravnomerno raspoređena od najlakših do najtežih i za svako pitanje igrač ima tri ponuđena odgovora i 10 sekundi da odgovori. Svi oni koji odgovore tačno na svih 12 pitanja, dele nagradni fond koji obezbeđuje organizator. Broj pobednika nije ograničen i isključivo zavisi od znanja i spremnosti takmičara.

Lift Kviz donosi osveženje kada je mobile gaming u pitanju. Tu se spaja tehnologija, dinamika TV prenosa uživo, zabavan sadržaj, testiranje, deljenje i nagrađivanje znanja.

“Najveći izazov”, kako kaže tim koji stoji iza Lift Kviza, “je to što se on emituje uživo, a takav format nosi dozu neizvesnosti i uzbudljivosti.

Preuzmite aplikaciju već danas i vidimo se u prvoj sledećoj Lift Kviz vožnji!

Da budete u toku sa svim novim informacijama i terminima, tu su @liftkviz Instagram i Twitter profili na kojim se dodatno možete informisati.

Tags: igrakvizliftkvizu realnom vremenu

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *