JKP Informatika Android aplikacija “Uvid u račun objedinjene naplate” sada i na Play Store-u

Objavio u 10/12/2013 u 15:13

Мogućnost da korisnici preko Interneta na web stranici JKP INFORMATIKA Novi Sad imaju uvid u stanje zaduženja za objedinjenu naplatu komunalno stambenih usluga postoji već nekoliko godina. Prеко opcije moji računi, uz obaveznu registraciju korisnika, svako domaćinstvo za sve svoje prostore može da gleda stanje zaduženja po mesecima i godinama. Takođe, postoji mogućnost da se vidi kopija računa koja može i da se odštampa.

Kako JKP INFORMATIKA Novi Sad konstantno unapređuje svoje usluge, urađena je android aplikacija (i to in house, tj. nisu platili da im neko drugi radi) za uvid u račun objedinjene naplate. Ova aplikacija korisniku otvara mogućnost da i putem svog telefona pogleda saldo u sistemu objedinjene naplate komunalno stambenih usluga za sve svoje prostore/stanove, za godine i po mesecima. Aplikacija podržava verzije Androida 2.3.3 i novije.

jkp informatika

JKP Informatika je otvorena za sugestije koje očekuje od svih aktivnih korisnika. Informacija o svakom apdejtu automatski će se prosleđivati korisniku.

Prva, sada važeća, verzija programa za korisnike Android telefona obavezuje ih da budu registrovani kroz internet opciju moji računi na adresi: https://mojiracuni.nsinfo.co.rs/web/.

Aplikaciju možete skinuti sa Play Store-a ili skeniranje QR koda ispod.

Moji Ra?uni
Moji Ra?uni
Developer: JKP Informatika
Price: Free

Ja bih samo dodao da sam prijatno iznenađen što je aplikacija u Holo stilu, tj. urađena je po Android Design Guidelines. Veliki plus sa moje strane!

Tags: Android aplikacijaInfostanJKP InformatikaUvid u račun

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *