Firefox izazov za najbolju aplikaciju

Objavila u 17/07/2013 u 7:25

FirefoxOS-logo
Pisala sam vam ranije o Firefox OS-u i saradnji Telenora i Firefoxa. Sada Telenor organizuje Firefox izazov koji će trajati od 15. jula do 15. septembra. Nagradiće najbolju aplikaciju na ovom konkursu nagradom u vrednosti od 5000 eura.
Specijalna nagrada u vrednosti od 1000 eura biće dodeljena apliakciji koja na najbolji način promoviše upotrebu mobilne mreže i internet servisa.
Iz saopštenja:

Takmičari se mogu prijaviti na konkurs najkasnije do 10. septembra popunjavanjem formulara koji se nalazi na Telenorovom sajtu www.telenor.rs. Potrebno je da takmičari postave aplikaciju na Firefox Marketplace i prijave je na konkurs na Telenorovom sajtu najkasnije do 15. septembra.
Aplikacije će se ocenjivati na osnovu njihove inovativnosti, dizajna, funkcionalnosti, stepena integracije sa Firefox platformom i upotrebne vrednosti.
Petočlani žiri činiće Nemanja Žilović predstavnik Telenora Srbija, Brano Đurović predstavnik Telenora Crna Gora, zatim Jan Jongboom i Olav Nymoen u ime kompanije ComoYo, Telenorove sestrinske kompanije za internet usluge, kao i Brian King predstavnik kompanije Mozilla.

Nagrade su odlične, zato i spominjemo ovaj konkurs na Srbodroidu. Jel planirate da uučestvujete? Da li smatrate da Firefox OS ima potencijal za uspeh?

Tags: euriFirefoxkonkursnagradeOStelenorvrednost

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *