1

Developeri aplikacija će moći da odgovaraju na komentare

Google Play komentariOdlična vest za developere aplikacija, uskoro će svi moći da odgovaraju na komentare korisnika na Google Play Store-u. Ova opcija se pojavila i trenutno je dostupna samo za takozvane Top Developers u Play Store-u. Još uvek je u test fazi. Pretpostavljamo da će uskoro biti dostupna i za sve ostale developere aplikacija i igara.

Ovo je vrlo važna funkcionalnost koja će biti omogućena. Ne samo da će developeri moći da odgovaraju na spam recenzije na njihovim aplikacijama, nego će moći i da se usresrede na pojedinačne komentatore i da im pomognu oko potencijalnih problema.

Objavljeno u Domaći razvoj
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedna misao na “Developeri aplikacija će moći da odgovaraju na komentare

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *