Twitter za Android tablet [concept]

Objavio u 30/07/2013 u 19:15

Surfujući po Behance mreži, naleteo sam na zanimljiv koncept. Radi se o Twitter-u za tablete. Kako Twitter još uvek nije prilagodio svoju verziju aplikacije tablet interfejsu, mnogi su pokušali da urade koncept dizajn, tačnije predlog. Možda u nadi da će ih Twitter zaposliti u UI/UX adesku njihove kompanije. Ovaj koncept se po meni izdvaja od ostalih jer dosta liči na Holo interfejs, mada po malo uzima i Metro interfejs. U svakom slučaju veoma kul predlog dizajna.

Twitter Tablet

Ono što je ekstra jeste to da je Fred Nerby, autor ovog dizajna uradio i video prezentaciju gde pokazuje i korisničko iskustvo (UX) pored interfejs dizajna (UI). Pa pogledajte video:

Ako vas zanima više o ovom konceptu, posetite Behance prezentaciju, a ako vam se i svidi predlog, kliknite na  Appreciate This dugme.

Šta kažete na dizajn? Meni je ekstra! Mislim da ako bi Twitter odradio ovakav interfejs za tablete da bi mogao da dobije dosta pozitivan feedback od strane korisnika. Pogotovo što za njihov muzički servis skoro da niko i nije čuo, a u ovom slučaju bi došao u prvi plan, kao i brendovi koji plaćaju debele pare da budu prisutni na društvenim mrežama u što boljem svetlu.

Tags: aplikacijaconceptDesigndizajnkoncepttablettwitteruiUX

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *