Univerzalno rešenje za Galaxy S lag

Objavio u 04/11/2010 u 11:36

samsung galaxy sDo sada je bilo nekoliko rešenja koja su trebala da smanje lagovanje Galaxy S telefona, i mnoga od njih su radila odlično. Količina hakova i tvikova za Galaxy S se povećala vremenom, a XDA developer sztupy je odlučio da ih sve spoji u jedan univerzalan kernel. Što će vašem telefonu dati konzistentnu brzinu i celokupno ubrzanje.

Ovaj kernel vam zapravo daje mogućnost da menjate “šeme” koje sadrže različite popravke i hakove. Ove šeme je moguće kontrolisati u ClockworkMod aplikaciji, gde je takođe moguće birati više startup podešavanja,. Više o ovom kernelu i njegovim mogućnostima možete pronaći ovde.

Obratite pažnju da je ovo još uvek u alfa fazi, i da može dovesti do nestabilnosti i bagova. Ako ste novi u ovome, molimo va da pročitate što više o flešovanju kernela i ROMova na vaš telefon, pre nego se upustite u ovo.

Tags: galaxy shackkernelpopravkasamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Swarovskimania 12/01/2011 u 11:55 AM

    Sacekacu da finaliziraju ovaj projekat ili jednostavno da portuju Gingerbread ko ljudi, to bi trebalo da resi problem. Al` mi nikako ne radi dolphin kako treba 🙁

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *