Pre Beta Gingerbread na HTC Desire

Objavila u 21/12/2010 u 9:46

gingerbread htc desireAdamG sa xda developers foruma je juče izbacio Gingerbread ROM Oxygen v2.0 za HTC Desire koji je zasad u pre beta fazi razvoja. Kako on kaže zasad ne radi u ovom ROM-u video snimanje a ostalo poprilično radi. Iz treda koji je AdamG napravio na forumu se može videti da su mnogi već testirali ovaj ROM i da je recimo aplikacija Lancher Pro spora i beskorisna još uvek, da mnogi vidžeti ne rade ali svakako ovo je sjajna vest. Znači da vrlo brzo možemo da očekujemo odličnu i optimizovanu verziju Gingerbread ROM-a za Desire. 😀

Možete i vi testirati ovaj ROM u pre beta fazi, i ostaviti komentar AdamG-u na linku da bi ispravio bagove i usavršio ga.

Tags: Android 2.3betacustom romGingerbreadhtc desireOxygen

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *