Podrška za SD kartice na Motoroli Xoom uz Custom Kernel

Objavio u 14/04/2011 u 10:01

motorola xoom

Developer kernela za Motorolin Xoom tablet pod pseudonimom bigrushdog je izbacio poslednju verziju Tiamat kernela za Xoom – sa podrškom za SD kartice. Još uvek nije savršen, moguća je zamena kartice bez restarta, ali ovo je verovatno najdalje što je moguće izvesti bez otvorenog koda Honeycomb-a. Pored podrške za SD kartice, Tiamat kernel pruža i druge mogućnosti poput USB Host moda, OpenVPN i Microsoft Windows Netshare podrške.

Iako ovaj tablet još uvek kod nas nije dostupan, možda će jednog dana biti, pa ovo može biti dobra informacija u izboru tableta.

Za više informacija možete posetiti XDA forum

Tags: Custom kernelmotorolapodrškasdXoom

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *