Online kuvar za Hero, Legend i Desire ROMove

Objavio u 28/10/2010 u 15:22

romcookSvi koji su ikad flashovali neki ROM na telefon su se bar nekad zapitali ili poželeli da naprave svoj ROM, ili da bar pre same instalacije naprave modifikacije u vidu ubacivanja novih ili izbacivanja default aplikacija. Već duže vreme na specijalizovanim forumima postoje “kuhinje” za to, ali su uglavnom bile dostupne samo donatorima i ljudima koji su doprineli na neki način toj zajednici. XDA član l1nuxfre4k je napravio jednu takvu kuhinju javnom i svako može da skuva svoj ROM. Jednostavnim čekiranjem se izbacuju i ubacuju opcije u vaš budući custom ROM, i na veoma brz i lak način dolazite do vašeg željenog ROMa. Trenutno kuhinja podržava Hero, Legend i Desire telefone, ali kažu da rade na tome da podrže i ostale telefone u skorijoj budućnosti.

Pa ako ste oduvek maštali da budete poznati kuvar :), evo vam prilike … posetite Cookmyrom.se i počnite sa kulinarstvom.

cooking ROMs

Za dodatne informacije možete posetiti XDA thread o ovoj kuhinji

Tags: Cooking ROMshtc desireHTC HeroHTC LegendKuvanje ROMova

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *