Novi HTC Sense stiže na Desire

Objavio u 07/10/2010 u 7:00

NewSense

Svima koji su se nadali portovanju novog HTC Sense interfejsa na druge uređaje će se verovatno ispuniti želja. ROM koji je najavljen za HTC Desire HD je dospeo u ruke člana XDA foruma sa nadimkom dealer75, i zajednica je već počela sa prilagođavanjem istog da radi na drugom hardveru.

Uređaji koji će najverovatnije uskoro dobiti ovaj prilagođeni ROM sa novim Sensom su originalni Desire, Evo 4G i Droid Incredible. Linkovi vode ka forum tredovima na XDA forumu specijalizovanim za taj telefon. Ako imate rutovan HTC uređaj, preporučujem vam da obratite pažnju na tredove ako želite da probate novi Sense UI lično.

Zahvaljujući HTCovom novom Fast Boot-u, Desire HD se pali neverovatno brzo. Da je ovo hardversko ili softversko unapređenje, ili oba … još uvek se ne zna. Nadamo se da će telefoni koji pokrenu Desire HD portovan ROM videti neka unapređenja u butovanju.

Novine koje možemo očekivati u ovim portovima su:

  • HTC Sense u landscape modu
  • Poslednje korišćene aplikacije izlistane u notifikacionom baru
  • Dodatne opcije i efekti za kameru
  • Unapređen YouTube player
  • i verovatno još mnogo toga…
Tags: boot-timeDesireDroid IncredibleEvo 4GhtcSenseui

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *