Izašla stabilna verzija Cyanogenmod 6

Objavio u 28/08/2010 u 19:43

Cyanogenmod LogoSvi vi hakeri, developeri, ruteri i ostali Android mesari, evo dobrih vesti! CyanogenMod 6.0 stabilna verzija je postala zvanična. Na sajtu kažu:

CyanogenMod-6.0 is hitting the mirrors right now! This is our first stable release based on Android 2.2, and we’ve hit our target list of devices. I’m completely amazed at what this project has become and the community that has developed around it, and it’s only just getting started.

CyanogenMod-6.0 se upravo postavlja na mirror servere! Ovo je prvo oficijelno izdanje bazirano na Android 2.2 verziji, i podržana je velika količina telefona. Tim je oduševljen šta su do sad postigli i kažu da je ovo tek početak.

CyanogenMod, za one koji ne znaju, je rutovan ROM (modifikovan Android operativni sistem) za velik broj telefona, uključujući EVO, Nexus One, Hero, i još mnogo, mnogo drugih.

Ako želite da isprobate ovo malo čudo 😉 , za one koji već imaju u telefonu CM6, možete update-ovati na poslednju verziju kroz ugrađen ROM Manager. Zapamtite, vaš telefon MORA bit i rutovan da bi ste instalirali CM6. Proverite link ispod, i recite nam kakva su vam iskustva u komentarima ispod!

via cyanogenmod

Pažnja: SrboDroid nije odgovoran ukoliko oštetite vaš uređaj

Tags: CM6CyanogenModstabilnaUpdatezvanična

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *