Izašao CyanogenMod 7 RC3

Objavio u 29/03/2011 u 20:54

cm7

Iako su u poslednje vreme počele da kruže priče o cigliranju telefona nakon flash-ovanja CyanogenMod-a na HTC EVO, Cyanogen tim nastavlja sam razvojem. Pa tako sledeća iteracija je, redom logično RC3. Trenutno nisam na CyanogenMod ROMu, ali možda ga i skinem da probam, sporta radi 🙂 Još uvek nije dostupan za sve modele telefona, tako da pogledajte da li je za vaš telefon dostupna RC3 verzija, pa nam javite u komentarima kako radi.

Priče koje su kružile iskreno mislim da su greške korisnika, ili eventualno mane telefona (EVO neće da radi ako ima i jedan bad sektor na memoriji). Ali nikad se ne zna, budite obazrivi šta i odakle skidate i kako flash-ujete.

Tags: CyanogenModRC3Update

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *