Iscureo kompletan Samsung Galaxy S3 rom

Objavio u 21/05/2012 u 7:00

Samsung Galaxy SIII

Samsung Galaxy S3 kompletan rom je iscureo, zajedno sa S-Voice!

U pitanju je Android 4.0.4 sa novim TouchWiz korisničkim interfesom, sa svim kolačićima koji dolaze upakovani u Ice Cream Sandwich.

Neke novosti koje ovaj rom donosi S-Voice virutelni asistent kome komandujete glasom (bez toga izgleda ne može da se živi), Smart Stay funkcija koja prati pogled osobe koja gleda u telefon i održava ekran upaljenim, kad prednja kamera primeti da ne gledate u ekran, ekran se gasi. Tu je i Pop-Up Play, funkcija koja omogućava da gledate video snimke bilo dok radite bilo šta na telefonu i gomila drugih funkcija.

Ceo rom zauzima neverovatnih 800 MB i možete ga preuzeti odavde.

S-Voice možete da skinete ovde.

Tags: Android 4.0.4Galaxy S3ICSiscureoPopUp PlayROMS-VoicesamsungSmart Stay

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!
  • pozdrav ljudi da li nekome na glaxy s radi na ics fm radio? posto ja na mom nemogu da namestim nikako

  • A šta da radimo s tim ROM-om? Ne vidim svrhu… Srećnici koji su nabavili/kupili SIII ga imaju u telefonu, a svi ostali s njim ne mogu ništa!

    • Poenta ove vesti je da ce developeri custom ROM-ova vec sada imati sa cim da se igraju i da izvuku pomenute Samsungove aplikacije i portuju ih na neki drugi telefon. Samim tim, korisnici koji koriste custom ROM-ove na slabijim Samsung telefonima ce imati neke SGS3 opcije. Sa ovom vescu je upravo zapoceo development custom ROM-ova za SGS3, sto ce ga uciniti jos pozeljnijim i popularnijim.

      • OK. Sve što je od aplikacija “portovano” sa S3 sam već isprobao… Live wallpaper-i su ok, ko to voli, TouchWizUX launcher mi se ne dopada, kao ni onaj sa stock ROM-a na S2, jer ne vidim nikakvu prednost u odnosu na gomilu drugih (da ih ne nabrajam), prvenstveno onih na ICS (Apex ili Nova)… Jedino nisam uspeo da namestim da mi radi S-Voice… Doduše, nisam se nešto preterano ni trudio. ((-:

  • jel moze na htc sensation?

  • Extra bi bilo kad bi portovali lockscreen sa SIII 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *