Ice Cream Sandwich portovan na Samsung Galaxy S

Objavio u 01/11/2011 u 13:00

ice cream sandwich Samsung Galaxy

SDK Ice Cream Sandwich-a kad se pojavio, developeri su se odmah bacili na čačkanje i ispitivanje. Skoro je portovan na Nexus S, a mnogi su se pitali koji će uređaj biti sledeći. Asus je izjavio da planira da apdejtuje njihovu Eee Pad seriju na novi ICS. Motorola Droid RAZR, Droid Bionic i XOOM definitivno dobijaju apdejt, a Motorola će najaviti uređaje koji će dobiti apdejt šest nedelja nakon što Google izbaci finalnu verziju.

Za Samsung Galaxy S port je stigao, ali je još uvek u Alpha fazi i ima dosta bagova koje treba ispraviti, ali definitivno je vredno pomena.

Google još uvek nije izbacio retail verziju, i neće je ni izbaciti dok ne stigne Galaxy Nexus, 17. novembra. Iskreno ja jedva čekam da vidim najavljene inovacije i novi UI, ali Alpha verzije nisam baš voljan da testiram.

Članovi XDA galnet i lttldvl, dobro poznati MIUI developeri, su se uposlili oko portovanja ICSa na Samsung Galaxy S, po njihovim rečima “uzimaju pauzu od MIUIa za vikend”.

Jel imate SGS i jeste se usudili da probate Alpha verziju? Kakva je? Ostavite utiske u komentarima.

[via XDA]

Tags: galaxy sIce Cream SandwichICSPortsamsungSDKSGS

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *