HTC One X i One S dobili CWM Touch Recovery

Objavila u 13/04/2012 u 11:59

CWMObično kada me ljudi pitaju koji telefon da kupe, ja im odgovaram da kupe onaj koji ima podršku developera. Naravno, dosta toga zavisi i od samog korisnika, ali ako znate da je ta osoba spremna i želi da se igra sa telefonom onda je uvek savetujem ovako.

HTC One X i One S su se tek pojavili na evropskom tržištu (kod nas još ne ali vrlo brzo će, za jedno nedelju dana), a već su dobili fensi CWM Touch Recovery. Pa su vlasnici još jedan korak bliži custom ROM-u.

Ok, ja verujem da kada bi sada i imali HTC One X, ne bi odmah želeli da menjate ROM, ali ovo je znak da su developeri itekako raspoloženi za ove telefone. Tako da će sigurno za par meseci već biti gomila custom ROM-ova upravo za ove telefone. Pa sreće nikad kraja vlasnicima. 🙂

via CWM

Tags: ClockworkmodCWMhtcOne SOne Xrecoverytouch

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • HTC One X & V vidjeni juce na VIP prodajnom mestu u jednom TC a pojavila se ponuda i na njihovom sajtu. Izgleda da uz iksaru idu i beats slusalice.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *