HTC One S [S3] prvi custom rom – ICS

Objavio u 27/07/2012 u 15:48

htc-one-s HTC One S C2, poznat kao oslabljena verzija ovog telefona sa S3 čipom, dobio je svoj prvi custom rom.

Developer qzem sa XDA koji se izuzetno zalagao za hakovanje ovog telefona modovao je zvanični HTC RUU za ovaj telefon. Iz roma je izbačeno 95 komada bloatware aplikacija, vidžeta i ostalih nepotrebnih stvari koje većina korisnika mrzi. Rom ima implmentiran Nova Launcher i ES File Explorer.

Sve radi odlično jer ovo praktično modovan zvanični HTC Sense rom, jedino se može desiti neki Force Close koji mizerno utiče na korisničko iskustvo i može da se desi da WiFi ima neki problemčič sa pronalaženjem IP adrese.

Qzem je trenutno jedini developer koji je napravio custom rom za S3 varijantu One S telefona i traži podršku svih koji mogu da mu pomognu što se tiče bilo čega u vezi ovog roma, a to uključuje testere (ne za seču drva), modere, dizajnere tema itd.

Na linku ispod je zvanična XDA tema ovog projekta gde se nalazi kompletno uputstvo za flešovanje.

[ROM][S3] BackToBasics_v1 (based on RUU_VILLEC2_U_ICS_40_HTC_Europe_1.11.401.110)

 

 

Tags: BackToBasicsC2custom romHTC One Sqzems3

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *