HTC One S ROM portovan na EVO 3D

Objavio u 30/04/2012 u 15:50

evo 3d one s

HTC One S je odličan telefon, Sense 4 je odlično urađen na njemu. Za EVO 3D je postojao port sa One S procurelog ROMa još u martu kao alfa verzija i nije bio baš stabilan, ali sada su ga doveli do veoma stabilnog stanja 😉

Prema XDA Developers forumu, ovaj ROM za EVO 3D je “blizu perfekcije” i daće novi život EVO 3D telefonu. Zahvaljujući developeru newtoroot, popravljena je gomila bagova u ovom Sense 4.0 ROMu. Oficijelni apdejt za EVO 3D bi po glasinama treba da bude sa Sensom 3.6, a ne 4.0 … tako da je ovo prilika da probate najnoviji softver od Google-a i HTC-a.

ROM je zasnovan na HTC One S-u, dosta je je stabilan, radi WiFi i Data, čak ima i HTC-ov lockscreen i Android 4.0 lockscreen, pa možete da birate. Obe kamere još uvek ne rade i bluetooth još nije u potpunosti funkcionalan, ali i to će vremenom da se sredi.

Ako želite da probate ICS sa Sense-om 4.0 … posetite ovaj tred … i zapamtite, ovo radite na svoju odgovornost 😉

edit: Hvala Pedji sto nam je skrenuo pažnju … ovo je rom samo za CDMA verziju EVO 3D telefona, tako da verovatno većina korisnika iz Srbije nije u mogućnosti trenutno da koristi ovaj ROM. Nadamo se da će uskoro stići i GSM verzija.

Tags: 4.0.3Evo 3dhtcIce Cream SandwichICSOne SPortSense 4.0

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Moj Sensation je već mesec dana na One S portu, i dalje ne radi bluetooth, ni internet pass-through, ali kamere rade, kao i sve ostalo. Recimo da je na 98% od nekadašnjeg Gingerbread savršenog ROM-a po funkcionalnosti, ali je na Sense 4 (velika prednost). Dok ne dozvolim sebi novi telefon, ostajem na Sense 4, stvarno je lepši i bolji od prethodnih iteracija za klasu.

 • I ja sam zadovoljan. Imam android verziju na fonu i nema dana da se ne pojavim da vidim sta ima novo. Citam i ono sto me ne zanima, volim da sam u toku sa novim tehnologijama, a ovo je super mesto za tako nesto. Moja podrska!

 • Previse glupih, nekorisnih i sturih vesti na ovom sajtu zadnjih par meseci tako sa se ja odjavljujem i tragam za drugim izvorom informacija o android platformi. Aj cao!

  • ^
   Ja se ne bih slozio sa tobom. U zadnje vreme su malo slabi sa vestima ali inace je sajt odlican. Vecinu vesti prvo izadje ovde pa onda na drugim domacim sajtovima.
   Svaka cast, samo tako nastavite

 • Hteo sam samo da vam skrenem paznju da je ovo port za CDMA verziju telefona koji radi samo u Americi, tako da nama nije previse korisno u Srbiji ali nadam se da ce biti i za GSM
  Pozdrav

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *