HTC Flyer ROM za Desire HD/Inspire

Objavio u 20/06/2011 u 18:03

FlyerTaman kad pomislite da ste videli sve, XDA ekipa vam donese nešto novo, zanimljivije i naravno što sigurno niste ni očekivali. 🙂 Ovog puta član XDA foruma Natkaffe je predstavio svetu prvi ROM baziran na HTC Flyer ROM za Desire HD i Inspire 4G. ROM dolazi sa punom podrškom za landscape. Ipak, ROM je još u eksperimentalnoj fazi, mada Natkaffe kaže da je spreman za dnevnu upotrebu. Postoji još uvek delova koji ne rade:

– Car panel
– Gotovo svaka aplikacija još uvek treba da se prilagodi rezoluciji telefona
– Galerija se startuje ali ne pokazuje slike
– Većina popup prozora treba da se prilagodi rezoluciji telefona
– Touch dugmići ne rade u landscape modu
– Tastatura je prevelika, tako da neki tasteri nisu vidljivi
– Animacija vremenske prognoze na satu nije dobro centrirana

Sve ostalo je funkcionalno kao mail, SMS, youtube, društvene mreže, kalendar, kamera, sat, friend-stream, HTC hub, HTC likes, browser, market …

Developer napominje da ROM ne flash-ujete ako niste iskusni u tome.

U svakom slučaju, zanimljiv projekat, mene samo zanima kako će se aplikacije koje su prilagođene tabletu ponašati na malom ekranu.

Tags: custom romDHDHTC desire HDHTC FlyerInspire 4G

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *