HTC Desire HD dobio Sense 5 ROM

Objavio u 07/01/2014 u 19:34

HTC Desire HD je bio jedan od veoma popularnih telefona u svoje vreme među developerima a i korisnicima. Sa 4.3 inča ekranom, jednojezgarnim procesorom na 1GHz, bio je dostupan davne 2010, posedovao je prastari Android 2.2 Froyo sa HTC Sense 2.0. Vrlo brzo je dobio Android 2.3 Gingerbread i Sense 3.0 i HTC je obećavao Android 4.0 Ice Cream Sandwich, koji nikada nije stigao.

Nakon toga su developeri sa XDA uzeli stvar u svoje ruke, podarili nam ICS, Jelly Bean, pa evo i sad HTC Desire HD konačno dobija Sense 5 sa Androidom 4.1.2. Za ovaj Sense 5 port je zaslužan XDA član S.a.M.e.R_d koji je uspeo da modifikuje skin i dodatne opcije i unapređenja kao što je Blinkfeed sa HTC Desire 500.

Većina stvari kažu da radi, uključujući i backlight, ima root, mobilni internet radi kao i sms, ali je još uvek u razvoju, a to se vidi jer ne radi kamera, audio, WiFi i SD kartica.

Ako ipak želite da vaš DHD ugleda Sense 5.0 posetite ovaj link.

Tags: custom romDesire HDDHDSense 5XDA

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *