HTC Desire Gingerbread 2.3.3 test ROM

Objavio u 20/05/2011 u 15:00

Desire-Ginger-test

Iako je bilo dileme da li će za HTC Desire biti daljih zvaničnih apdejtova, ipak će se, na sreću svih koji poseduju ovaj telefon a ne žele (ili žele) da ga rutuju, ovo dogoditi. Pre par dana je na internetu procureo test ROM za Desire u verziji 3.06.707.0, sa Gingerbread 2.3.3 operativnim sistemom, što znači da uskoro stiže oficijelni ROM. Ono što će sve vlasnike Željko telefona možda razočarati jeste to da ovaj test ROM dolazi sa portovanim Sense 2.0 interfejsom i sa ne tako mnogo novih funkcija.

Test ROM možete skinuti odavde, ali budite pažljivi pošto je ovo ipak probna verzija, ili jednostavno sačekajte još malo dok ne stigne zvanična verzija, o čemu ćemo vam na sav glas javiti!

Tags: 2.3.3DesireGingerbreadROM

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *