Herojski Gingerbread za heroja

Objavio u 01/02/2011 u 18:38

hero gingerbread HTC Hero, prvi telefon koji je dolazio sa HTC Sense interfejsom, konačno je dobio Android 2.3 Gingerbread ROM. Ime mu je aospCMod, kog je “sklopio” XDA Developer aosp, napravljen je od CyanogenMod 7 noćnih izdanja. Ovaj ROM je već duže prisutan, ali nakon poslednjeg update-a, korisnici potvrđuju da je veoma stabilan. Glavna opcija koja je konačno sređena je kamera. ROMovi za Hero su u poslednje vreme usporili sa izlascima, što smo svi znali da će se na žalost desiti. Srećom nekoliko developera ne odustaje, iako su izašli mnogo bolji telefoni.

Kada se ovaj ROM upotrebi sa ADWLauncher EX pokretačem, na “fast” modu, ovaj ROM zaista leti. Sa ograničenim resursima svaka optimizacija je dobrodošla. Jedini problemi su evidentni kod pravljenja WiFi hotspota i animacije pri paljenju i gašenju. Srećom, Wireless Tether aplikacije još uvek radi odlično. Animacije rade, ali gustina tačaka na ekranu (screen density) mora biti promenjena sa 140 na 160 – čak i tada je dosta usporeno. Ako se odlučite da probate aospCMod, možete ga naći ovde.

or2Hx

Tags: aospCModGingerbreadHTC HeroXDA

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *