Froyo sa HTC Sensom stiže na Hero

Objavio u 29/10/2010 u 23:10

htc hero

Verovatno ste već čuli za HTC Gratia telefon. Ovo je Android telefon srednje klase koji se možda ne čini zanimljivim, ali nudi nešto novo. Kombinacija HVGA ekrana, Froyo OSa, i HTC Sense-a ga čini posebnim. I dalje ništa posebno, ali za Hero korisnike (uključujući i mene), ovo je lepa vest. Port Gratia ROMa će omogućiti Froyo brzinu sa Sense mogućnostima, bez ikakvih problema sa rezolucijom jer Hero takođe ima HVGA ekran.

20. Oktobra, Shen Ye, jedan od programera iz VillainROM tima je tvitovao da ovaj ROM stiže za mesec dana, što će značiti da će Hero korisnici uskoro moći da uživaju u Froyo-u sa Sense-om. 🙂

Već dugo su Hero forumi prepuni frustracija zbog manjka pravog Froyo Sense doživljaja, tako da je ovo sjajna vest. Da vas podsetim da je Hero jedan od telefona koji je čekao Eclair oko godinu dana od strane HTCa, a da je pre par meseci kompletno napušten, sa stanovišta podrške.

Right, Hero users who want 2.2 Sense, you don’t have to wait long! We should have a working beta within a month

Ako vas ova tema više zanima, možete pratiti HTC Hero Android sekciju na XDA forumu, tako da možete da probate ovaj ROM čim izađe.

Tags: froyoHTC HeroSenseVillainROM

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *