CyanogenMod 9 RC1 objavljen za 50 Android uređaja

Objavio u 27/06/2012 u 10:01

cyanogenmod cid maskotaCyanogenMod tim je bio zauzet kovanjem njihove prilagođene verzije Androida 4.0 od kada je Google prvi put izbacio izvorni kod, kroz mesece i mesece i mesece noćnih test verzija se konačno stiglo do prve verzije koja je kandidat da postane “ona prava” 😉 Sada je CyanogenMod 9 oficijalno ušao u Release Candidate fazu i naravno, dostupan je za skidanje.

CM9 je dostupan za kolekciju od 50 različitih Android uređaja koji pokrivaju kako telefone, tako i tablete, a još će ih biti dodavano u narednim danima i nedeljama. Za sada su tu Samsung Galaxy Nexus, ASUS Transformer Prime, HTC Sensation i drugi. Da bi ste skinuli RC i instalirali, posetite oficijelni Get.CM sajt.

Tags: CIDCM9CyanogenMod 9RC1Release Candidate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *