3

CyanogenMod 9 Nightly za SE Xperia Arc i Neo

Sony Ericsson XPERIA Arc , XPERIA Neo

CyanogenMod polako ali sigurno povećava listu svojih romova za različite telefone, ovoga puta na red su stigli Sony Ericsson Xperia Arc i Neo.

CyanogenMod 9 (Ice Cream Sandwich) za ova dva telefona je trenutno u nightly verziji i nema nikakvih infromacija šta radi a šta ne radi. U suštini, za nightly verzije se oficijelna lista izmena nikada ni ne piše, jer kako sam naziv noćni kaže, ove verzije se izbacuju svake noći, eksperimentalne su i nisu za široke narodne mase.

CyanogenMod 9 Xperia Arc Nightly

CyanogenMod 9 Xperia Neo Nightly

Objavljeno u Custom ROMs

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 misli na “CyanogenMod 9 Nightly za SE Xperia Arc i Neo

    • Nije u pitanju greška. Zvaničan changelog za nightly verzije CM-a se nikada ne objavljuje, to što si ti pokazao jeste spisak promena koje su implementirali developeri koji rade na tom romu. Zvaničan changelog mora biti koncizan i čitljiv krajnjem korisniku, a npr. izmena “omxcodec: added buffersize logic back in (android_frameworks_base)” koja je zabeležena u changelogu čiji si link stavio će za tog krajnjeg korisnika predstavljati špansko selo. 🙂

      Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Znam da za Neo ne radi jedan mikrofon, a on ih ima dva, koji rade istovremeno i tako smanjuju pozadinsku buku. Zbog toga vas sagovornik jako slabo cuje. Verujem da je isti slucaj i sa Arcom, posto su ova dva prakticno identicni modeli.
    Pored ovoga, postoji jos puno nedostataka, ali ovaj je za mene najbitniji, posto je ovo pre svega telefon, a tek posle toga igracka. Kada to budu sredili, isprobacu ga, da vidim bas zbog cega je ovo najzastupljeniji custom ROM.

    Za ili protiv: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *