3

CyanogenMod 9 Nightly za SE Xperia Arc i Neo

Sony Ericsson XPERIA Arc , XPERIA Neo

CyanogenMod polako ali sigurno povećava listu svojih romova za različite telefone, ovoga puta na red su stigli Sony Ericsson Xperia Arc i Neo.

CyanogenMod 9 (Ice Cream Sandwich) za ova dva telefona je trenutno u nightly verziji i nema nikakvih infromacija šta radi a šta ne radi. U suštini, za nightly verzije se oficijelna lista izmena nikada ni ne piše, jer kako sam naziv noćni kaže, ove verzije se izbacuju svake noći, eksperimentalne su i nisu za široke narodne mase.

CyanogenMod 9 Xperia Arc Nightly

CyanogenMod 9 Xperia Neo Nightly

Objavljeno u Custom ROMs
Coby

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 misli na “CyanogenMod 9 Nightly za SE Xperia Arc i Neo

    • Nije u pitanju greška. Zvaničan changelog za nightly verzije CM-a se nikada ne objavljuje, to što si ti pokazao jeste spisak promena koje su implementirali developeri koji rade na tom romu. Zvaničan changelog mora biti koncizan i čitljiv krajnjem korisniku, a npr. izmena “omxcodec: added buffersize logic back in (android_frameworks_base)” koja je zabeležena u changelogu čiji si link stavio će za tog krajnjeg korisnika predstavljati špansko selo. 🙂

  1. Znam da za Neo ne radi jedan mikrofon, a on ih ima dva, koji rade istovremeno i tako smanjuju pozadinsku buku. Zbog toga vas sagovornik jako slabo cuje. Verujem da je isti slucaj i sa Arcom, posto su ova dva prakticno identicni modeli.
    Pored ovoga, postoji jos puno nedostataka, ali ovaj je za mene najbitniji, posto je ovo pre svega telefon, a tek posle toga igracka. Kada to budu sredili, isprobacu ga, da vidim bas zbog cega je ovo najzastupljeniji custom ROM.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *