CyanogenMod 9 Nightly za SE Xperia Arc i Neo

Objavio u 05/04/2012 u 17:01

Sony Ericsson XPERIA Arc , XPERIA Neo

CyanogenMod polako ali sigurno povećava listu svojih romova za različite telefone, ovoga puta na red su stigli Sony Ericsson Xperia Arc i Neo.

CyanogenMod 9 (Ice Cream Sandwich) za ova dva telefona je trenutno u nightly verziji i nema nikakvih infromacija šta radi a šta ne radi. U suštini, za nightly verzije se oficijelna lista izmena nikada ni ne piše, jer kako sam naziv noćni kaže, ove verzije se izbacuju svake noći, eksperimentalne su i nisu za široke narodne mase.

CyanogenMod 9 Xperia Arc Nightly

CyanogenMod 9 Xperia Neo Nightly

Tags: CyanogenMod 9NeonightlySony Ericsson Xperia arc

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Znam da za Neo ne radi jedan mikrofon, a on ih ima dva, koji rade istovremeno i tako smanjuju pozadinsku buku. Zbog toga vas sagovornik jako slabo cuje. Verujem da je isti slucaj i sa Arcom, posto su ova dva prakticno identicni modeli.
    Pored ovoga, postoji jos puno nedostataka, ali ovaj je za mene najbitniji, posto je ovo pre svega telefon, a tek posle toga igracka. Kada to budu sredili, isprobacu ga, da vidim bas zbog cega je ovo najzastupljeniji custom ROM.

  • Мислим да је овде у питању грешка, постоји списак промена, објављује се на xda CM9 страници (за кориснике) у поднаслову “changelogs”, проверите сами: http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxys2, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419102

    • Nije u pitanju greška. Zvaničan changelog za nightly verzije CM-a se nikada ne objavljuje, to što si ti pokazao jeste spisak promena koje su implementirali developeri koji rade na tom romu. Zvaničan changelog mora biti koncizan i čitljiv krajnjem korisniku, a npr. izmena “omxcodec: added buffersize logic back in (android_frameworks_base)” koja je zabeležena u changelogu čiji si link stavio će za tog krajnjeg korisnika predstavljati špansko selo. 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *