CyanogenMod 9 ne izlazi dok Google ne objavi ICS izvorni kod

Objavio u 20/10/2011 u 13:00


CM9 ICSNa žalost.

Gledajući prezentaciju o Ice Cream Sandwich Androidu i proždirujući sve moguće informacije sa interneta nisam našao niti jednu informaciju o izvornom kodu Sladoled Sendviča. Google jeste izbacio ICS SDK, međutim izlgleda da je u žurbizaboravio da kaže neku reč o izvornom kodu.

Ekipa koja pravi fenomenalni CyanogenMod je izdala saopštenje da neće praviti nikakve SDK portove Ice Cream Sandwich-a, već će čekati da Google izbaci izvorni kod, pa će tek tada oni malo pročačkati po linijama koda i prilagoditi ga nama običnim smrtnicima.

Jedan od Guglovih inženjera je objavio da će  izvorni kod biti dostupan nakon puštanja u prodaju Samsung Galaxy Nexus telefona. Priča se da Galaxy Nexus treba da izađe na tržište sredinom novembra, što znači da ostaje minimum mesec i po dana (uz držanje palčeva) čekanja da dobijemo CyanogenMod komad ledene sendvaje.

Google, požuri malo, čoveče!

Tags: Android 4.0CyanogenMod 9googleIce Cream Sandwich

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *