HTC predstavio HTC One mini 2

Objavila u 15/05/2014 u 13:48

Kompletnu specifikaciju možete videti u dokumentu, znam da vas to najviše interesuje HTC One mini 2 specifikacije

Zvanično saopštenje bez prideva u superlativu i sličnih:

Beograd, 15. 04.2014 – HTC, predstavio je danas HTC One mini 2, najnovijeg člana poznate HTC One porodice. Uz kompaktan HD displej od 4,5 inča, HTC Sense™ 6 sa HTC BlinkFeed™ i prednju kameru od 5 MP, HTC One mini 2 donosi metalnu izradu i korisničko iskustvo u klasi modela HTC One (M8) onima koji tragaju za kompaktnijim uređajem.

„Najnoviji član nagrađivane HTC One porodice spaja napredna svojstva, koja su tim telefonima i donela mnoga svetska priznanja, u elegantan i kompaktan uređaj“, izjavio je Piter Čou (Peter Chou), generalni direktor HTC korporacije. „Njegova veličina i fino obrađene stranice čine da telefon savršeno pristaje vašem dlanu, savršeno leži u džepu ili torbi i da pri tome izgleda sjajno i radi još bolje. To je savršen izbor za one koji su zaljubljeni u legendarni dizajn modela HTC One (M8), ali žele nešto kompaktnije.“

HTC One mini 2

Uz isti dizajn koji je HTC-u doneo „iF gold product design award“ nagradu u 2014. godini za model HTC One (M7),  HTC One mini 2 ima glatku i zakrivljenu zadnju stranu, fino izbrušenu i obrađenu u Gunmetal Gray boji, kao i kod modela HTC One (M8). Dostupan je i u Glacial Silver i Amber Gold bojama, a njegova kompaktna veličina i moderan dizajn čine ga očiglednim izborom onih koji žele telefon koji izgleda neverovatno, a uz to i pruža dobro korisničko iskustvo.
Sa prednjom kamerom od 5 MP, selfiji visokog kvaliteta su zagarantovani. Uz to, nećete morati da ponavljate fotografisanje, jer će vam tajmer za okidanje prednje kamere pružiti sasvim dovoljno vremena da zauzmete pravu pozu za slikanje.

Da bi autoportretima dodao elemenat profesionalizma, HTC One mini 2 poseduje i Touch Up funkciju, za suptilna ulepšavanja – ujednačavanje tonova kože, uklanjanja crvenila iz očiju i prilagođavanja kontura lica, pri čemu zadržavate prirodan izgled. Ako ste u kreativnom raspoloženju, na svojim selfijima možete primeniti čak i Touch Up efekat za promenu veličine očiju, što će stvoriti izgled koji mnogo podseća na likove iz japanskih stripova (manga).

HTC One mini 2 poseduje HTC BoomSound tehnologiju i proizvodi moćan, jasan, čist i nikad bolji zvuk. Opremljen istim pojačalom kao i HTC One (M8), One mini 2 daje bogate tonove, od basa do soprana, proizvodeći intenzivan zvuk visokog kvaliteta koje reprodukuje kroz dvostruke prednje zvučnike koji su postali sinonim za nagrađivanu HTC One porodicu.

Pretvaranjem vašeg početnog ekrana u živ prenos najnovijih vesti i novosti sa društvenih mreža, HTC BlinkFeed™ vama značajan sadržaj čini pristupačnijim i lakšim za čitanje nego ikada ranije. Prikupljanjem informacija sa sve većeg spiska od preko 1 000 partnera, donosi vam najnovije informacije direktno na početni ekran, koristeći pokretna polja koja se automatski prilagođavaju sadržaju koji prikazuju. Kontinuiranim pomeranjem ekrana ćete brže i jednostavnije ispratiti interesantne priče i biti uvek u toku sa najnovijim dostignućima u svakom trenutku.

Napravite Zoe Highlight video-snimke vaših najupečatljivijih iskustava kamerom od 13 MP i podelite ih sa prijateljima i porodicom putem aplikacije HTC Zoe* i drugih kanala društvenih medija. Za sve te nezaboravne trenutke, Remix funkcija omogućava osobama koje vas prate da dodaju sopstvene fotografije, video-snimke i zvučne zapise kako bi napravili nove Zoe Highlight video-snimke koji vam pomažu da ponovo proživite to iskustvo iz svakog ugla.

Tags: HTC OneHTC One M8HTC One mini 2M8 minipredstavljanje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • У односу на предходну верзију: већи, “ружнији”, боља камера, дискутабилан процесор, једно велико ништа.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *