Lenovo Selfie Flash :D #CES2015

Objavila u 05/01/2015 u 22:17

2014. godina će u istoriji civilizacije biti upamćena kao godina selfija LOL. Ta pojava da ljudi iz ruke sami sebe fotografišu je iskorišćena od verovatno svake kompanije koja proizvodi pametne mobilne telefone. Svi su u 2014. godini pravili telefone sa prednjim kamerama koje su specijalno namenjene za pravljenje selfi fotografija. Tu su bili i razni softverski pokušaji da ulepšaju fotografije na prednjim kamerama, ispeglaju bubuljice, bluruju bolje pozadine. LG je čak i postavio dugme na poleđini telefona što “olakšava” pravljenje selfija. Ali čini mi se da je sa celom tom pričom oko selfija prvi krenuo HTC (ako se dobro sećam). Uglavnom, evo jednog interesantnog gedžeta koji je ovog puta napravio Lenovo.

Vibe Xtension Selfie Flash Vibe Xtension Selfie Flash

Lenovo je napravio Selfie Flash koji predstavlja Vibe Xtension kako oni kažu. Vibe je njihova linija telefona. Ovo je parče hardvera koje daje dodatno osvetljenje pri pravljenju fotografija. Može da se koristi sa prednjim i zadnjom kameru, u zavisnosti kako ga okrenete. Evo finog klipa koji objašnjava i pokazuje ovaj gedžet. Inače je dostupan preko Lenovo sajta i to za 29 dolara.

Tags: CES2015dodatakGedžetLenovoLenovo VIbeVibe Xtension Selfie Flash

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *