Sony predstavio Xperia™ Z4 Tablet na #MWC15

Objavila u 02/03/2015 u 18:34

Zvanično saopštenje:

Barselona, 2.mart 2015 – Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) predstavio je danas najlakši i najtanji 10-inčni tablet2 na svetu – Xperia™ Z4 Tablet. Nudeći najbolje u klasi zabavnog iskustva zahvaljujući najsvetlijem 2K ekranu na svetu među vodećim tablet uređajima dužine 10 inča i dugom trajanju baterije (do 17 sati gledanja video snimaka), prelepo izrađen Xperia Z4 Tablet predstavlja impresivno moćan Android tablet koji nudi sve prenosive performanse koje su vam potrebne za zabavu i užurban životni stil.

“Izrađen na uspehu svog prethodnika, želja nam je bila da zadržimo sve kvalitete koji su korisnici najviše voleli kod Xperia Z2 tableta i unapredimo ih kod Z4 tableta” rekao je Dennis van Schie, SVP of Sales&Marketing u Sony Mobile-u. “Korisnici najviše cene one inovacije koje nude pravu vrednost u njihovim životima, tako da smo pažljivo izradili i uzeli u obzir svaki aspekt Z4 tableta kako bi zadovoljio potrebe i najzahtevnijih životnih stilova. Uglađen i lagan, a ipak moćan, sa zabavnim i pametnim produktivnim karakteristikama koje se ističu, Xperia Z4 tablet je izvanredan tablet koji se savršeno ukpala u vaš svakodnevni život. “

Xperia Z4 tablet Xperia Z4 tablet

Xperia Z4 tablet stiže sa 8MP glavnom kamerom i vodećim Sony tehnologijama za pravljenje sjajnih fotografija pri svakom svetlu, kao i 5.1MP širokougaonom prednjom kamerom visokog kvaliteta, sjajnom za selfije i video pozive, koja obezbeđuje da uvek ostanete u kadru.

Nastavite sa igranjem omiljenih PlayStation® 4 igrica gde god se nalazili u kući uz PS4™ Remote Play3. Jednostavno povežite vaš Xperia Z4 tablet sa vašim PS3 putem kućne Wi-Fi mreže koristeći DUALSHOCK®4 Wireless Controller kako ne biste propustili ni minut akcije bez obzira na sobu u kojoj se nalazite. Kako biste se uvek zabavljali, svi Xperia Z4 tablet korisnici će imati koristi od omogućenog pristupa Xperia Lounge Gold aplikaciji koja donosi svet Sony zabave na vrhove vaših prstiju. Pristupite ekskluzivnim takmičenjima i ponudama, budite među prvima koji će probati naše nove aplikacije, i uživati u najnovijim filmovima, TV epizodama i muzici na vašem uređaju.

Xperia Z4 tablet dolazi opremljen ultra brzim Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core 64 bitnim procesorom, tako da možete brže pretraživati i osetiti optimalno grafičko iskustvo na impresivnom 2k ekranu. Bez obzira da li koristite Wi-fi ili 4G LTE konekciju, multi-tasking u pokretu je olakšan – u sekundama skidajte mejl fajlove i uživajte u video streamingu bez odlaganja ili neželjenih prekida. Uz internu memoriju od 32 GB imate ogroman prostor za odlaganje svih važnih fajlova.

Za kancelarisje poslove Sony je pripremio i laganu BKB50 Bluetooth tastaturu koja sadrži namenski ulaz za Xperia Z4 tablet i docking detection, elegantnu ergonomiju sa nagibom od 0-130 stepeni za podesiv komfor, efikasan unos teskta i laptop style touchpad.

Xperia Z4 tablet
Bez obzira da li ga koristite za posao ili zabavu, Xperia Z4 tablet nudi moćne performanse. Njegova izdržljivost je impresivna uz omogućavanje do 17 sati gledanja video snimaka bez prestanka. Možete proputovati pola puta oko sveta gledajući filmove na njemu uz samo jedno punjenje baterije. Iskoristite i više uz Sony STAMINA Battery režim koji isključuje pozadinske funkcije kada ih ne koristite kako bi produžio život baterije, tako da možete komforno da provedete dan u slanju mejlova, pretraživanju weba i pokretanju onoliko aplikacija koliko želite bez brige da ćete ostati bez baterije.

Dizajn

Izvrsno izrađen istinskim Sony zanatstvom i posvećenošcu detaljima, Xperia Z4 tablet predstavlja najtanji i najlaganiji 10-inčni tablet1 na svetu. Tanak samo 6.1mm, težine manje od 393g (389g Wi-Fi / 393g LTE), Xperia Z4 tablet je neverovatno lagan i prenosiv, omogućava lako nošenje tokom celog dana i savršeno staje u vašu torbu. Sa uglovima izrađenim od nerđajućeg čelika i mineralnog stakla, Xperia Z4 tablet izgleda podjednako dobro koliko i funkcioniše.
Xperia IP68 rejting otpornosti na vodu i prašinu osigurava izdržljivost uređaja, čineći ga idealnim za svakodnevno korišćenje u svim uslovima – bez obzira da li vas je uhvatila kiša između sastanaka ili se odmarate na bazenu.
Xperia Z4 tablet biće dostupan globalno, u 4G LTE i Wi-Fi varijanti od juna 2015.

Tags: Barselona sajamMWC sajamMWC15SonySony Xperia Z tablettastaturavodootporan

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *