Belgrade Giveaway i Solidarna klopica su napravili aplikaciju za pomoć ugroženima

Objavila u 19/05/2014 u 18:34

Za samo 48h, Belgrade Giveaway i Solidarna klopica su uspeli da naprave Android aplikaciju koja će biti od velike koristi za sva lica koja su ostala bez domova, nameštaja, garderobe, bele tehnike i svega ostalog.

Aplikacija je zapravo platforma koja omogućava davanje i preuzimanje predmeta. Ukoliko želite da poklonite neki predmet, jednostavno ga uslikajte i postavite na našu aplikaciju Giveaway. Nakon toga, ostali korisnici će moći u dogovoru sa vama da preuzmu taj predmet ako im je sudeću po fotografiji i opisu od značaja.

Aplikacija će biti u funkciji naredne nedelje. Molimo zainteresovane za testiranje da nam se jave putem e-maila: [email protected] ili putem naše Facebook stranice Belgrade.Giveaway

Odnosi se i na ugrožene i na one koji žele da pomognu.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatorima Social Change Hackathona koji su vredno radili na tome, da za 48h pomognu ljudima da naprave aplikacije koje su od društveno-korisnog značaja.

Tags: aplikacijaBelgrade giveawaypoklanjanjepoplavesolidarna klopicaugroženi

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *