SwiftKey tastatura besplatna za preuzimanje za Android uređaje

Objavio u 13/06/2014 u 15:55

Veoma popularna tastatura za Android uređaje je od danas besplatna za preuzimanje iz Play prodavnice. Ovo je samo jedna u nizu od promena vezanih za ovu aplikaciju, koja dolazi sa poslednjim ažuriranjem na verziju 5.0, koja donosi još neka bitna poboljšanja i karakteristike.

Jedna od najuočljivijih promena za ovu aplikaciju, jeste SwiftKey Store, koja predstavlja mesto sa koga ćete moći da preuzimate besplatne a i plaćene teme za vašu SwiftKey tastaturu. A pored nove prodavnice za teme, unapređeno je predviđanje teksta, podrška za nove jezike, Flow trail, a tu je i više od 800 Emoji-a i nova Emoji predikcija itd.

A evo i spiska svih promena vezanih za SwiftKey tastaturu 5.0:

  1. SwiftKey Store, sa 30+ tema i raste
  2. Nova podrazumevana tema – “Nickel”
  3. Emoji podrska, sa vise od 800 Emoji-a
  4. Emoji predikcija
  5. Mogućnost dodavanja reda sa brojevima
  6. Unapređena predikcija teksta i Flow preciznost
  7. Novi jezici (Beloruski, Mongolski, Tatarski, Uzbekistanski i Velški)
  8. Novi, poboljšani Flow trail.

 

Tags: android marketbesplatna aplikacijaBesplatno skidanjenajbolja tastaturaPlay StoreSwiftkey 5.0

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Ja koristim qwerty (za engleski jezik) tastaturu, a dok sam sprski jezik preuzeo radi predikcije, ali ga ne koristim kao kao tastaturu na kojoj kucam (tj. qwertz tastaturu), jer su mi slova mnogo zbijena, nerviraju me slova sa kavacicom a i ne volim qwertz raspored slova. 😀

  • Ovicno ne ostavljam komentare po sajtovima, iako Vas redovno citam. Ali ovog puta cu napraviti izuzetak. Nikada nisam koristio dodatke za android za one funkcije koje se vec nalaze u samom sistemu. Posmislih, sta to ima revolucionarno u jednoj tastaturi i da je tu vec sve i onako izmisljeno, ali eto isprobao sam je.
    Mog samo da kazem da oni koji je ne koriste mnogo gube.

    • Hvala u tom slučaju za komentar.

      Meni nisu jasni ti ljudi koji neće pa neće da probaju tastaturu sa predikcijom :/

      • Pa zelja za neprobanjem verovatno potice od toga da nemamo svi sega mega telefone, vec neke obicnije, i od kako sam presao na Jelly Bean mogu reci da telefon radi malo traljavo pa se trudim da mu ne ubacujem nepotrebne stvari koje vec imam u samom sistemu. Avaj, za ovo sa pogresio.

        Jedino ne znam da li postoji nacin da joj isknjucim č,ć i slicna slova sa kvacicom? Super je to sto on prepozna pogresno napisanu rec i ubaci ispravnu, sto zapravo ubrzava kucanje, ali znamo da u sms poruci nije zgodno poslati vise reci sa kvacicom, pa zbog toga prvo dobijem pravilno napisanu rec, a onda je prepravim tako sto brisem ta specificna nasa slova, sto opet usporava pisanje mozda i vise nego da sam kucao slovo po slovo.
        Postoji li resenje za ovo?

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *